Ющенко побажав українцям віри і стійкості

Вівторок, 6 січня 2009, 18:07

Президент Віктор Ющенко зичить українцям добра, впевненості, віри і стійкості напередодні Різдва Христового.

З таким привітанням звернувся він до народу напередодні православного свята.

"Дорогий Український народе, дорогі співвітчизники, у нашому домі – прекрасна, тиха, урочиста мить. До нас надходить Святий Вечір. До нас надходить Різдво Христове – одне з найсвітліших свят, які даровані людині вищим добром", - зазначив президент.

"Крізь зиму, крізь роки, крізь тисячоліття летить на санях до України вічне Різдво як надія, як блага вість, як народження Бога. Нехай на мить запанує тиша. У нашому домі розпочинається таїнство. Воно огортає теплом усіх, увесь наш народ, усіх людей нашої землі – без різниці на погляди і віру - всю нашу добру, не раз бурхливу, але мудру і чуттєву родину. Це – таїнство добра, родинного порозуміння і примирення", - сказав він.

"Я всім бажаю добра. Я прошу, щоб зі словом Різдвяного миру ми звернулися один до одного і подякували, що ми є, що ми разом. Я прошу, щоб своє тепло ми передали нашим батькам, близьким і коханим нашим людям, нашим дітям, друзям і всім, хто навколо нас", - сказав Ющенко.

"Я прошу, щоб на Різдвяні свята ми знайшли можливість допомогти тим, хто у скруті, - нехай незнайомим, але нашим, рідним людям. Я прошу, щоб ми згадали всіх, кого немає з нами, але навічно є у нашому серці. Я прошу, щоб ми подумали про всіх, хто далеко від рідного дому, і всіх, хто чекає повернення", - закликав президент.

І додав: "Я бажаю всім нам впевненості, віри і стійкості".

"На срібних Різдвяних санях Божа Матір оберігає наше немовля. Так це бачив геніальний поет Богдан-Ігор Антонич. Його століття ми святкуємо цього року. На веселих, Різдвяних, зимових санях - український дух, український господар. Так це бачила геніальна художниця Марія Приймаченко. Цього року її століття", - зазначив президент.

Він додав, що "століття за століттям, з прадавнього віку і на віки вперед живе і житиме на цій землі наша душа, наш геній, наша віра у Боже благословення бути господарем для доброї долі".

"Доброї долі я бажаю всім нам. Доброї долі я бажаю кожній нашій оселі й особливо тим, які відбудовані після негоди або зведені, аби вперше зустріти Різдво Христове. Доброї долі я бажаю всій нашій державі і всій світовій Українській родині. Дай Боже усім нам щастя, здоров'я і достатку", - побажав Ющенко.

"Любімо один одного. Шануймо один одного. Вітаймо вічне народження Бога. Христос рождається! Славімо Його!", - сказав він на закінчення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...