Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко каже, що життя не найкраще, але радить посміхатися

Неділя, 8 березня 2009, 09:25

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко привітала жінок зі святом 8 березня.

Про це повідомляє прес-служба уряду.

"В країні, скажемо чесно, життя не найкраще. Я все це знаю. Саме тому таке велике значення для нас має це свято - кожна посмішка, кожен добрий і теплий погляд, кожне слово, сказане від серця, кожна дія, зроблена з любов’ю та від душі", - йдеться в привітанні.

"І які б не спіткали нас труднощі, з якими б проблемами ми не зустрілися, я знаю, що українські жінки – найчарівніші та найсильніші в світі! І вони з честю та гідністю справляться з усіма негараздами", - наголосила прем’єр.

Також з міжнародним жіночим днем привітав президент Віктор Ющенко.

"Я сердечно вітаю вас зі святом, яке розпочинає весну. Вітаю матерів, наших коханих, сестер, подруг, доньок до найменшої і найдорожчої квітки", - йдеться в привітанні, повідомляє прес-служба голови держави.

"Ми дякуємо вам. За любов, за почуття, які оберігають всіх нас - ваших мужчин. Ви - найчарівніші і, безперечно, наймудріші", - підкреслив президент.

"Життя пробуджується. Життя - прекрасне...А ви - це наше життя. Ми любимо вас. І віримо у вашу взаємність", - сказано в привітанні.

У свою чергу жінок привітав спікер Верховної Ради Володимир Литвин.

"Величність земного подвижництва жінки, принесеного на вівтар суспільним, трудовим, родинним справам, нерозривно пов'язана й кревно споріднена з самовідданістю, жертовністю, добротою, милосердям. Її зусиллями, енергією, волею, талантом наснажується й примножується і сімейний добробут, і міць держави", - йдеться в повідомленні.

"Доземний уклін і наша безмірна вдячність вам, дорогі матері, дружини, сестри, доньки, соратниці за всі ваші чесноти й щедроти, за вашу життєдайну наснагу, за те, що ви є", - сказав спікер.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування