Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин натякає, що Янукович і Тимошенко переносять вибори через авітаміноз

П'ятниця, 3 квітня 2009, 15:53

Голова Верховної Ради Володимир Литвин не виключає перенесення дати президентських виборів.

Про це він заявив на прес-конференції у п’ятницю.

Він також сумнівається в ухваленні змін до Конституції до президентських виборів.

"Це залежить від двох фракцій. Але, якщо виходити з об’єктивних реалій, то в умовах кризи зміни до Конституції не вносять. Треба просто організувати нормальне життя і виконувати нинішню Конституцію", - заявив він.

"Щодо дати президентських виборів, то я абсолютно не виключаю перенесення дати виборів. Моя позиція незмінна, я її неодноразово озвучував – це дата 17 січня. Але я відчув настрій Верховної Ради і мені залишалося лише одне - організовувати процес розгляду цього питання", - зазначив спікер.

За його словами, вибори 25 жовтня вигідні ключовим політичним гравцям.

"Бо жовтень місяць, люди повернуться з відпусток, викопають картоплю, засолять помідори і огірки, не буде ще проблеми підписання чергової газової угоди з Росією. Якраз у цей момент проводитимуть вибори", - пояснив Литвин.

"Січень 2010 року – під великим питанням забезпечення енергоносіями за нинішніх стосунків з Росією, авітаміноз, розлюченість людей", - розтлумачив спікер невигідність зимової дати виборів.

Він заперечив заяви деяких "підвождиків", що "Литвин здав інтереси глави держави".

"Вони просто не знають, як їх своїх вождів посунути на президентське місце", - заявив він.

"Тому на всі ці заяви я кажу. Добити мене їм не вдасться, вони можуть лише убити мене. І Верховна Рада буде працювати попри всі їхні плани й сценарії", - запевнив Литвин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування