Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У НУ-НС сподіваються, що Ющенко кандидатом не буде

П'ятниця, 3 квітня 2009, 19:13

Лідер фракції НУ-НС Микола Мартиненко заявляє, що "парламентські та президентські вибори практично неможливо ув’язати між собою відповідно до чинного законодавства".

Про це він сказав в інтерв’ю УНІАН, коментуючи пропозицію президента Віктора Ющенка провести одночасно дострокові парламентські та президентські вибори.

Мартиненко наголосив, що "жодних підстав до оголошення дострокових парламентських виборів немає – це визнав і президент".

"Парламент уже призначив чергові президентські вибори на 25 жовтня поточного року. Сподіваюся, що на них Віктор Андрійович відіграватиме роль не кандидата, а гаранта Конституції і дотримання рівних прав всіх інших кандидатів", - сказав він.

На переконання депутата, "якщо справді реалізувати ідею одночасних виборів, то на центральних органах влади можна буде вішати таблички "Зачинено. Всі пішли на вибори".

Мартиненко наголосив, що в умовах економічної кризи необхідна наявність владних інституцій, які прийматимуть оперативні рішення і нестимуть відповідальність за стан справ у країні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування