Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович порівняв Україну з шахтою, і хоче влади

П'ятниця, 3 квітня 2009, 22:25

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович сумнівається, що уряд ухвалить антикризову програму до 14 квітня, на яке заплановане відновалення акцій протесту опозиції.

Про це Янукович заявив в ефірі програми Свобода на інтері.

Він нагадав, що Партія регіонів розпочала акції протесту, головне гасло як зупинити економічну кризу.

Янукович порівняв ситуацію в країні з ситуацією на шахті. "Коли на шахті аварії, що роблять? План ліквідації аварії", - зазначив він.

"Влада заколисувала Україну словами, що кризи не буде або що ми не пустимо її в Україну. Ми не були готові до кризи. А коли сталася ця біда - в порівнянні з шахтою сталася аварія - треба було створити план ліквідації аварії або антикризову програму", - заявив лідер ПР.

"Замість цього була суєта, шарахання зі сторону в сторону, ухвалення непродуманих законів, які через місяць відміняли. Такий безсистемний підхід був неприйнятний", - наголосив він.

За словами Януковича, з 2004 року вони з жахом дивилися як помаранчеві "руйнували країну", як "замість поцілунків пішли звинувачення, не вистачало лише кулаків".

"Досягнення помаранчевої влади, що вона об’єднала всю країну – всі громадяни в однакових умовах, загрози як далі жити...І в нас не було інших варіантів, як почати протестні акції. Щоб зупинити кризу, треба терміново змінити всю владу – і президента і уряд. І щоб прийшли сили, яким довіряє народ", - заявив Янукович.

"Те, що ми дали владі до 14 числа попрацювати, ми не віримо (що вони щось зроблять). Але, щоб не звинуватили нас, що ми комусь заважали, ми пішли і на це. Це остання поступка", - наголосив він.

"Після 14 ми перейдемо до активних протестних акцій", - пообіцяв Янукович.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування