Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"ЄЦ" хвалиться, що перемагає на виборах мерів у трьох містах

Понеділок, 4 травня 2009, 14:20

На дострокових виборах мерів Лисичанська (Луганська область), Перечина (Закарпатська область) та Герци (Чернівецька область) перемогли кандидати від партії "Єдиний центр".

Як повідомили у прес-службі "Єдиного центру" УНІАНу, за результатами паралельного підрахунку голосів, що проводила партія, її представник Валерій Бондаренко "практично став Лисичанським міським головою" – за нього проголосувало 17,33% виборців.

Двоє кандидатів від ВО "Батьківщина" В’ячеслав Теросипов та Костянтин Єпіфанцев отримують по 14,25% і 0,75% голосів відповідно. Член СПУ Андрій Скорий набрав 13,18% голосів виборців. За позапартійних Олександра Бондаренка проголосували 3,76%, за Юрія Касьянова – 0,98%.

За даними "Єдиного центру", явка виборців на виборах мера Лисичанська була досить низькою – лише 33,8%.

Водночас, за даними ЄЦ, міським головою міста Перечин Закарпатської області також стає "єдиноцентристка" - Мирослава Гуранич, котра наразі є в.о. Перечинського міського голови. За даними паралельного підрахунку голосів "Єдиного центру", Гуранич підтримали 56,1% виборців.

Результати опонентів розподілилися наступним чином: Іван Погоріляк (Народна партія) – 21,25%; Роман Шніцер (позапартійний) – 12,97%; Михайло Лакатош (позапартійний) – 2,3%; Юрій Качур (ВО "Батьківщина") – 0,86%.

Загальна явка виборців у Перечині на момент закриття дільниць становила 72%.

Крім того, прес-служба партії повідомляє, що у місті Герца Чернівецької області за "прихильника "Єдиного центру" Василя Скрипкару проголосувало 28,04% осіб. Явка виборців у Герці становила 51,3%.

За попереднім підрахунком голосів, станом на 8:00 ранку 4 травня на дочасних виборах міських, сільських та селищних голів, які відбулися 3 травня у 48 населених пунктах, "Єдиний Центр" займав передові позиці у 10 населених пунктах.

За даними "ЄЦ", крім Лисичанська, Перечина й Герці, де "єдиноцентристи" перемагають на виборах міських голів, кандидати від "ЄЦ" перемагають у 7 населених пунктах на виборах голів сільських рад.

Як відомо, 3 травня вибори міських, сільських та селищних голів відбулися у 48 населених пунктах. У 46-ти з них взяли участь кандидати від "Єдиного Центру".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування