Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Конфліктом Луценка зайнялися в МЗC

Середа, 6 травня 2009, 21:59

Міністерство закордонних справ України з'ясовує обставини інциденту з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком в аеропорту Франкфурта-на-Майні.

"Ми виконуємо доручення президента України відповідно до сформульованого в ньому завдання", - сказав прес-секретар МЗС Василь Кирилич, передає "Інтерфакс-Україна" у середу ввечері.

Як повідомлялося, президент Віктор Ющенко звернувся до прем'єра Юлії Тимошенко з проханням організувати відповідне розслідування інформації про інцидент в аеропорту Франкфурта-на-Майні, пов'язаної з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.

Ющенко доручив першому заступнику міністра закордонних справ Володимиру Хандогію запросити офіційну інформацію з цього приводу в посольстві ФРН в Україні.

Раніше низка закордонних ЗМІ повідомляла, що в Німеччині в аеропорту Франкфурта поліція затримала українського міністра внутрішніх справ Луценка і членів української делегації в крайньому ступені сп'яніння. Капітан судна відмовився злітати з такими пасажирами. У відповідь на це Луценко нібито "образився, почав кричати і шпурлятися мобільним".

Капітан судна викликав поліцію, зазначивши, що дебошир стверджує, що він - міністр внутрішніх справ України.

Прибула поліція затримала підпилих пасажирів. При цьому 19-літній син міністра Олександр зробив поліції опір, за що був закований у наручники.

У свою чергу МВС спростувало інформацію про те, що Луценко і члени української делегації МВС поводилися некоректно в аеропорту Франкфурта.

За версією МВС, українська делегація МВС затрималася в транзитній зоні аеропорту Франкфурта при оформленні документів і спізнилася на літак, екіпаж якого відмовився приймати їх на борт. У зв'язку з цим делегація прийняла рішення летіти наступним рейсом.

"Ніяких наручників, ніякого п'яного конфлікту не було", - відзначили в департаменті МВС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування