Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко поранив чотирьох німецьких поліцейських?

Четвер, 7 травня 2009, 12:17

Під час конфлікту між міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком і поліцією в аеропорту Франкфурта-на-Майні, були поранені чотири поліцейських.

Про це повідомив речник поліції Франкфурта-на-Майні Юрген Лінкер, передає українська служба Бі-Бі-Сі.

"Загалом транзитна територія не входить до сфери нашої відповідальності. У нас ще не було жодного випадку, коли б ми вимушені були діяти на цій території. Адже це формально навіть не територія Німеччини",- розповів він.

"Але, зважаючи на ситуацію, яка сталася в ніч з четвертого на п’яте травня, ми вирішили за доцільне надати допомогу. Адже поранено чотирьох поліцейських", - зазначив Лінкер.

Водночас, в коментарі Німецькій хвилі Лінкер зазначив, що "внаслідок сутички з Луценком постраждали четверо наших колег – троє чоловіків і одна жінка".

За його словами, двоє співробітників правоохоронних органів отримали забиття та подряпини і досі перебувають на лікарняному. Ще двоє поліцейських отримали легші травми, повідомив речник поліції.

У поліції Франкфурта заявляють, що досі до них не надходило офіційних запитів з боку МЗС чи дипломатичних установ щодо обставин інциденту за участі українського міністра. Однак якщо такий запит від зовнішньополітичного відомства надійде, поліція у встановленому порядку надасть протокол з місця подій.

"Закон зобов’язує державні органи обмінюватися інформацією", - наголосив Лінкер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...