Путін і Медведєв: спільну історію України і Росії не викривити

П'ятниця, 8 травня 2009, 11:18

Президент Росії Дмитро Медведєв поздоровив президента Віктора Ющенка з Днем перемоги.

"Це святе свято – данина пам'яті усім, хто в жорстокій боротьбі з фашизмом відстояв незалежність і майбутнє своєї Батьківщини, символ глибокої поваги до ветеранів Великої Вітчизняної війни і трудівників тилу", - сказано в поздоровленні, повідомляє прес-служба посольства Росії.

"Упевнений, що народи Росії й України будуть завжди берегти пам'ять про велику перемогу, протистояти будь-яким спробам переписати і зіпсувати нашу загальну історію", - зазначив Медведєв.

Президент Росії побажав "братерському українському народові і ветеранам Великої Вітчизняної війни доброго здоров'я і благополуччя".

Також свої поздоровлення прем'єру Юлії Тимошенко направив прем'єр Росії Володимир Путін.

"Ця перемога була завойована величезною, непомірною ціною, завдяки безприкладній мужності і героїзмові всіх народів, що встали в єдиному пориві на захист своєї Батьківщини", - сказано в поздоровленні Путіна.

"Упевнений, що нікому не вдасться викривити і забути загартовану в найтяжких іспитах багатовікову дружбу і загальну історію наших держав і народів", - зазначив прем'єр Росії.

"Прошу передати ветеранам Великої Вітчизняної війни і трудівникам тилу, які проживають на території України, побажання міцного здоров'я, щастя і благополуччя", - сказано в поздоровленні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування