У Януковича "ширку" з Тимошенко не виключили, але назвали провокацією

Понеділок, 1 червня 2009, 10:57

Фракція Партії регіонів не розглядала питання про створення широкої коаліції з БЮТ.

Про це повідомив член парламентської фракції "регіоналів" Вадим Колесніченко, передає Німецька хвиля.

На його думку, подібні провокації з’являються перед початком парламентської сесії, аби пожвавити політичні розмови у Верховній Раді.

"Віктор Янукович кілька днів тому сказав, що ці переговори заморожені. Таке рішення має розглядати тільки фракція, а ми поки що це не обговорювали", - наголосив він.

Вадим Колесніченко зазначає, що БЮТ і Партія регіонів мають різні політичні орієнтири, різні ідеологічні підходи з питань НАТО, мови, співпраці з Росією, а також діаметрально різних лідерів.

За його словами, за співпрацю з блоком Тимошенко голосуватиме лише за однієї умови: "Якщо більшість на це піде, то мені доведеться погодиться. Але якщо БЮТ залишить своїми засадами знищення російської мови, підтримку ОУН-УПА, то я принципово в цьому об’єднанні участі брати не буду", - наголосив Колесніченко.

Водночас він упевнений, що найближчим часом питання створення широкої коаліції з Партії регіонів та БЮТ не буде актуальним.

Водночас він не упевнений, чи говоритимуть на найближчому фракційному засіданні про "Великий договір" щодо об’єднання з Блоком Тимошенко.

Засідання відбудеться у вівторок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування