"Ощадбанк" у Донецьку пограбували, щоб оплатити навчання

Субота, 6 червня 2009, 15:54

У Донецьку затримано чоловіка, який 3 червня скоїв напад на відділення "Ощадбанка", розташоване по вул. 50-річчя СРСР.

Про це повідомляє "Остров" з посиланням на начальника відділу зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Донецькій області Ігор Дьомін.

Грабіжником виявився 17-літній студент. Його затримав у суботу зранку дільничний міліціонер.

Проходячи повз те саме відділення "Ощадбанку" по вул. 50-річчя СРСР, дільничний побачив на лавці хлопця, за прикметами схожого на розшукуваного грабіжника. Дільничний вимагав, щоб хлопець показав вміст сумки. Там лежали пневматичний пістолет, шапочка-маска з прорізами для очей і табличка з написом "Технічна перерва".

У міліції, куди доставили затриманого, той зізнався, що це він 3 червня ограбував відділення "Ощадбанку", а у суботу мав намір повторити наліт.

Затриманий - студент одного з вузів Донецька. За його словами, пограбування банку він задумав з метою "добути гроші на оплату навчання, щоб не брати в батьків".

Як повідомлялося, 3 червня у відділення "Ощадбанка" по вул. 50-річчя СРСР увійшов чоловік, одягнений в усе темне, у масці й в окулярах і, погрожуючи касирові предметом, схожим на пістолет, вимагав гроші.

Касир відповіла, що тільки що віддала клієнту велику суму і грошей у неї практично немає. У результаті грабіжник схопив лише близько тисячі гривень і зник.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...