Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович хоче переписати Конституцію ще до виборів

Вівторок, 9 червня 2009, 16:18

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович закликає внести зміни до Конституції у частині децентралізація місцевого самоврядування та реформи судоустрою до президентських виборів.

Про це йде мова у заяві, яку оприлюднила прес-служба партії.

"Нині багато дискусій відбувається навколо того, якою буде доля тих ідей із змін до Конституції, які ми напрацювали разом з нашими партнерами з БЮТ та Блоку Литвина під час переговорів, які велися", - заявив він.

Янукович виступив проти того, "щоб перекреслювати ті добрі рішення, на яких ми спільно зійшлися".

"Є питання, які не обов’язково відкладати на період після виборів. Я вірю, що ми можемо знайти підтримку в парламенті для, наприклад, таких необхідних змін до Конституції, якими є, скажімо, реформа судоустрою чи децентралізація місцевого самоврядування", - зазначив лідер регіоналів.

"Це дуже важливо не марнувати час, і вже зараз реалізовувати ті реформи, які так необхідні нашій державі. Ми повинні законодавчо дати більшу свободу регіонам, реформувати судоустрій, прийняти інші зміни до Конституції, яких чекає вся країна", - йдеться у заяві.

"Я закликаю партнерів до співпраці. Забудьте образи, відкиньте емоції. Ми повинні зберегти єдність в підході до розв’язання проблем у тих питаннях, які не викликають ні в кого сумніву", - сказав Янукович.

"Те, що можна зробити вже зараз, не відкладаймо на завтра. Ось вам моя рука, рука фракції Партії регіонів – ми готові до конструктивної співпраці і чекаємо від вас такого ж відповідального кроку", - наголосив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: