Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко довів маму Віри Іванівни до сліз

Четвер, 9 липня 2009, 14:04

Керівник секретаріату президента Віра Ульянченко каже, що пропозиція очолити президентський секретаріат була для неї несподіваною.

Таку думку вона висловила в інтерв'ю "Сільським вістям".

"Пропозиція очолити Секретаріат для мене виявилася неочікуваною. Хоча не кривитиму душею: сприйняла її без особливих емоцій. Колись у розмові з Віктором Андрійовичем Ющенком я сказала: працюватиму там, куди мене призначить президент. Тому і нову посаду сприйняла як необхідність дотримати слова, даного президенту", - заявила вона.

"Ця робота дуже складна, мови нема. Особливо, коли за спиною три роки на чолі Київської обласної державної адміністрації. Коли створено команду, коли вже, як кажуть, по очах упізнаєш настрій кожного і розумієш, що треба робити... А тут зовсім інша ситуація: і колектив більший, та й завдання, власне, непорівнянні. Але повторюся: пропозиція надійшла, і я погодилася, бо завжди для мене було честю працювати з Віктором Андрійовичем Ющенком", - зазначила Ульянченко.

На запитання, як вона відпочиває від роботи, Ульянченко розповіла, що "У мами в селі була тиждень тому. Заїхала на днину. Такі поїздки мене неабияк підтримують".

За її словами, мама плакала, коли дізналась про нове призначення доньки.

"Плакала. Мама дуже хоче, щоб я нарешті мала трохи спокійнішу роботу. Вона вважала, що моя робота головою облдержадміністрації — це вже достатньо для того, аби я могла, як вона каже, спокійно допрацювати", - зізналася Ульянченко.

"Насправді ж, я вірю в те, що роблю. Вірю у свою команду. Мені цікаво працювати. Я переконана: те, що роблю, знадобиться моїм дітям, моїм онукам. Діти і чоловік — моя неоціненна підтримка. У мене дуже гарна родина: усі українці і розумом, і душею. І вірять у те, що я все роблю правильно", - зазначила вона.

"Звісно, хотілося б віддавати їм більше часу, бо моїй доні лише 14 із половиною років. Я добре пам’ятаю, як вона у 2002 році разом із своєю бабусею розклеювала на вулицях Києва листівки із закликом підтримати "Нашу Україну". Мені приємно спілкуватися з моєю дитиною, читати її твори: це вже діти нового, незашореного часу", - розповіла Ульянченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
06:26
У південно-східних областях втретє за ніч була оголошена ракетна небезпека: у Херсоні пролунали вибухи
05:48
відеоВ Росії на Кубані безпілотники атакували два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
доповненоПольща цієї ночі двічі піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запускали ракети: було оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
Усі новини...