Ратушняк обізвав Яценюка "знахабнілим єврейчиком". ВІДЕО

П'ятниця, 7 серпня 2009, 13:02

Мер Ужгорода Сергій Ратушняк заперечив факт побиття дівчини-агітатора "Фронту змін".

Про це ЗІКу повідомили у прес-службі Ужгородської міської ради.

"Прикро за державу. Вони грабують, а потім за 50-100 грн найняті дівчатка і хлопчики вчеплюються вам нігтями в горло і рвуть сорочку. Тільки за те, що ви робите їм зауваження, що не можна розміщувати намети без дозволу і засмічувати місце. Якби вони так завзято матір чи батька захищали, я б пишався... А так ганьба за сліпих рабів..", - йдеться у заяві Ратушняка.

Мер міста також емоційно прокоментував діяльність "Фронту змін": "Знахабнілий єврейчик Яценюк, що успішно для себе прислуговував злодюжкам при українській владі, на кримінальні кошти преться у президенти України."

"У регіонах (наприклад, у Закарпатті) зібрав наркодилерів і контрабандистів, які, ігноруючи всіма нормами і правилами, засмічують місто, заважають спокійному життю громадян і задурюють населення до такого ступеня, що невдовзі потік річок у звичному напрямку стане заслугою масонського "Фронту змін", - йдеться в заяві.

"Так, наприклад, порятунок дитячої залізниці у місті, що прийнята на баланс міської ради, на утримання якої у бюджет на 2010 рік закладено 600 000 грн, виявилась заслугою Арсешки", - цитує ЗІК Ратушняка.

Як відомо, "Фронт змін" у четвер заявив про побиття своїх агітаторів Ратушняком. Це не перше звинувачення мера в побитті людей.

Пізніше прес-служба Яценюка поширила відео інтерв’ю Ратушняка, яке він дав невказаним у повідомленні журналістам.

Ратушняк практично повторив свої претензії на адресу Яценюка: "Кримінальний елемент єврей Яценюк вирішив, що це вибори в сільську раду десь в Ізраїлі. І за кримінальні гроші він зібрав наркодільців і контрабандистів і без дозволу міської ради почав закидувати сміттям наше місто".

Помилка 404 | Українська правда
Помилка 404
Вибачте! Такої сторінки не знайдено

Такої сторінки не існує на сервері. Можливо, ця сторінка видалена, перейменована або тимчасово недоступна.

Поверніться на головну сторінку або скористайтеся пошуком.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News