Чорновіл дозволить ексгумацію, коли пройдуть "спекуляції"

Вівторок, 1 вересня 2009, 14:16

Депутат Тарас Чорновіл дасть згоду на ексгумацію тіла свого батька, екс-лідера Народного Руху України В'ячеслава Чорновола після виборів президента.

Про це він сказав "Українським новинам".

"Це формально. Однаково, коли пройдуть президентські вибори, всі ці спекуляції навколо цього пройдуть, і ніхто це не буде використовувати, роздмухувати навколо цього ажіотаж й істерію – я однаково дам згоду на ексгумацію", - сказав Чорновіл.

За його словами, зараз навколо теми ексгумації тіла В’ячеслава Чорновола дуже багато істерики.

"Це все пов'язане з моральними моментами. Я не хочу, щоб тисяча психів тупцювала, улаштовували бійки, щоб там якісь кандидати в президенти в прямих ефірах на цьому піарились", - зазначив депутат.

Тарас Чорновіл зазначив, що після виборів президента, коли все заспокояться, однаково доведеться провести ексгумацію тіла його батька, оскільки експертиза 1999 року сфальсифікована.

Сам депутат вважає, що ексгумація – це "тупиковий" напрямок у ході слідства, оскільки воно дуже багато чого імітує, але реальних результатів дати не може.

Як відомо, у червні Тарас Чорновіл уже дав згоду Генпрокуратурі на ексгумацію тіла свого батька, але потім відкликав її, мотивуючи це витоком інформації і небажанням, щоб розслідування було використано деякими політиками для самореклами.

В'ячеслав Чорновіл загинув в автомобільній катастрофі 25 березня 1999 року.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...