Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тедеєв вже спакував валізи в Росію

Четвер, 1 жовтня 2009, 17:42

Депутати ВР візьмуть участь у перших Іграх парламентаріїв країн Європи.

Ігри починаються в четвер у Москві і протривають до 5 жовтня, повідомив прес-секретар посольства України в Росії Олег Волошин, передає Обком з посиланням на Уніан.

За словами Волошина, делегація українського парламенту представлена 18 депутатами.

Серед них – Дмитро Святаш, Андрій Веревський, Валерій Писаренко, Равіль Сафіуллін, Ельбрус Тедеєв, Андрій Кожем'якин і інші.

Відповідно до програми, українські депутати візьмуть участь у змаганнях з міні-футболу, що пройдуть у суботу на базі спортклубу "Динамо".

У четвер голова Держдуми РФ Борис Гризлов заявив, що в Москву вже прибули делегації України, Румунії, Угорщини і Фарерських островів.

"Завтра, у перший день ігор, відбудеться збір капітанів команд з усіх видів спорту, пройдуть жеребкування і зустрічі із суддівською колегією", – сказав він.

Раніше перший заступник голови комітету Держдуми РФ з фізкультури і спорту Дмитро Свіщев заявив, що в рамках Європарлампіади пройдуть змагання з міні-футболу, тенісу, настільного тенісу, шахів, гольфу, волейболу.

Для представників парламентів європейських країн передбачена, крім спортивних змагань, також культурна програма, зустрічі і дискусії з російськими парламентаріями, політичними і суспільними діячами, членами уряду Росії з багатьох напрямків міжнародного співробітництва і громадської діяльності.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування