Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко знову обіцяє диктатуру

П'ятниця, 2 жовтня 2009, 17:08

У випадку перемоги на президентських виборах прем'єр-міністр Юлія Тимошенко має намір побудувати в країні диктатуру законів.

"Хочу сказати, по-перше, абсолютно точно, якщо мені удасться виграти президентську кампанію в Україні, буде диктатура, але диктатура законів", - сказала вона, виступаючи на дев'ятому Львівському міжнародному економічному форумі в Трускавці в п'ятницю.

"Крім того, буде не хаос, що неможливо назвати демократією, а буде порядок у виконавчій вертикалі влади" - додала прем'єр.

При цьому, за її словами, вона має намір наділити опозицію реальними важелями впливу на владу.

"Сильна виконавча влада повинна працювати із сильною парламентською опозицією, що наділена відповідними інструментами", - відзначила вона.

Також, відзначила Тимошенко, що серед першочергових реформ, що будуть потрібні країні після президентських виборів, є реформування судової системи, додавши, що відповідна концепція вже розроблена.

"Наша команда намагається будувати ефективні комунікації із суспільством і ми впроваджуємо не гасла, а інструменти... Після президентських виборів буде більше демократії, менше хаосу і більше порядку. Це я вам обіцяю", - сказала прем'єр.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування