Москаль порадив Кислинському зареєструватися в "Контакті"

Неділя, 4 жовтня 2009, 11:10

Начальник кримської міліції Генадій Москаль радить заступнику голови СБУ Андрію Кислинському зареєструватися у соціальних мережах.

Про це він заявив в інтерв’ю УНІАН.

"Я ось хотів Кислинському порадити. Ти б зареєструвався в Інтернеті в соціальних мережах і попросив однокурсників прийти на зустріч біля СБУ", - сказав Москаль.

"Якби я в "Контактах" з’явився і запросив моїх однокурсників прийти на зустріч, то пришли б. Ну хоч пару людей – і з Залізничного технікуму, який я закінчував, і з Академії МВС... А Андрій все ніяк не може здогадатися", - зазначив начальник міліції Криму.

"Ось і виходить, що СБУ замість того, щоб шпигунами займатися, державність захищати, Пукача шукає, зараз, напевно, Лозінського шукатимуть. Оперативно-розшукова робота – це важливо, але це не профіль спецслужб. Вони не дуже це вміють", - підкреслив він.

Крім того, Москаль вкотре заявив, що депутат кримського парламенту Олександр Мельник (Партія регіонів) - кримінальний авторитет.

"Я завжди говорив і говорю, з того самого 1997 року, коли я проводив роботу з ліквідації ОЗГ в Криму, що він відповість за все, що зробив. Він був одним з лідерів організованого злочинного угруповання", - наполягає начальник міліції Криму.

"Він причетний до ряду злочинів, і в природі, і в світі все так влаштовано – добро перемагає. Тому він за все відповість. І це величезна помилка Партії регіонів довіряти свій імідж, своє партійне будівництво людині з кримінальним минулим", - заявив Москаль.

"Я готовий за свої слова відповісти перед сотнями суддів, включаючи Європейський. Я вважаю принизливим для чесних кримських депутатів сидіти в одному сесійному залі зі злочинцем", - вважає він

"Я багато раз говорив регіоналам, відкличте свого депутата – так не можна. Ваш виборець не повинен бачити, що ви включаєте в список людей, про яких кримчани говорять із здриганням. Не слухають – вони "своїх" не здають", - наголосив Москаль.

Головний міліціонер Криму вважає, що Мельник "підім`яв під себе все".

"Спікер кримського парламенту Гриценко – це його тінь, у нього лоб пітніє, коли йому дзвонить Мельник. Мер Сімферополя Бабенко не здатний підписати навіть накладну для звичайної швабри без згоди Мельника", - заявив Москаль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News