Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ківалов написав книгу про таємницю виборів-2004

Понеділок, 5 жовтня 2009, 13:05

Депутат-"регіонал", екс-голова ЦВК Сергій Ківалов презентує свою книгу про вибори 2004 року "Випробування законом".

Про це розповіла прес-секретар Ківалова Лариса Ткач в інтерв'ю журналу "Публічні люди".

За словами прес-секретаря, перший тираж книги в Одесі було повністю викрадено. Однак через відсутність підтвердженої інформації про можливих викрадачів, ніякі заяви не подавалися.

"Сергій Васильович попросту вирішив, що цим займатися – тільки витрачати нерви і не буде результату. Тому він просто видав новий тираж", - додала вона.

Новий тираж книги, за словами прес-секретаря, буде значно більше: "Перша партія вже є, це 1000 екземплярів".

"Далі подивимося як розійдеться, якщо буде великий інтерес…Презентація буде через тиждень – днів 10, і її можна буде купити в усіх магазинах", - додала вона.

На думку прес-секретаря, тираж книги вкрали, щоб викладена в книзі інформація не дійшла до громадськості:

"А там факти, прізвища, дати - хто пропонував, що пропонував, чим погрожували йому (Ківалову). Тому що колись був момент, коли Сергію Васильовичу погрожували: "З вашим авто щось трапиться" і за два дні підрізають його авто, машина перевернулася".

За словами Ткач, під час написання книги на Ківалова "виходили люди і просили: "Ти міг би не згадувати те-то".

"Він думав - писати, не писати, щоб не образити. Але вирішив, що треба розповісти все, як було", - стверджує прес-секретар.

За словами Ткач, у книзі є інформація, що може поставити під сумнів легітимність президента Віктора Ющенка: "І Кивалов це там обґрунтовує".

Прес-секретар запевняє, що інформація про крадіжку тиражу – це не піар. На питання, чому варто вірити фактам, викладеним у книзі, Ткач відповіла:

"Будь-яка інформація подається без документів, а ця інформація - з документами. З датами прізвищами, подіями, підкріплена документами".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування