Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ: Погану рекламу про Тимошенко заборонили, щоб було більше позитиву

Понеділок, 5 жовтня 2009, 16:00

БЮТ заявляє, що заборона недобросовісної реклами щодо діяльності прем’єра Юлії Тимошенко не означає неможливість критикувати Кабмін.

"Це рішення спирається на чинне рекламне законодавство, яке забороняє негативну рекламу. Воно жодним чином не порушує права громадян на критику уряду в засобах масової інформації", - сказано у заяві БЮТ, поширеній прес-службою блоку.

У БЮТ також вважають, що "реклама повинна пропагувати позитивні риси політиків".

"Ми сподіваємось, що штаб Партії регіонів все ж таки спроможний відшукати в Януковичі щось хороше, добре і корисне для країни. Лише акцент на позитиві дозволить суспільству уникнути брудної рекламної війни на телеканалах", - сказано у заяві.

У БЮТ обурені тим, що "жодний прем’єр-міністр не зазнавав такої жорсткої критики з боку опозиції, президента та ЗМІ, як Тимошенко".

"Сама прем’єр та очолювана нею політична сила з повагою та терпінням ставляться до права ЗМІ критикувати владу. На відміну від Партії регіонів, наша політична сила не володіє загальнонаціональними телеканалами, не впливає на їхню редакційну політику, не режисур жодних ток-шоу", - заявляють вони.

Крім того, БЮТівці радять Партії регіонів, "перш ніж відкривати скриньку Пандори, слід замислитися над багатою на непересічні події біографією власного лідера, яка дає багато креативного матеріалу для негативної контр-реклами".

"Взірцем може бути любительський ролик, який з’явився на Ю-тубі. Не так вже й багато потрібно зусиль, аби зробити його професійно й запропонувати всім телеканалам, а потім вислухати думку ПР про свободу критики на адресу Януковича", - йдеться у заяві.

Прес-служба наводить посилання на відеоролик, розміщений невідомим користувачем у Ю-тубі як приклад чорного піару проти Януковича.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування