Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога: Ющенко ніколи не розбирався в людях

Четвер, 8 жовтня 2009, 17:39

Екс-глава секретаріату президента Віктор Балога не вірить, що справу про отруєння Віктора Ющенка буде розслідувано до президентських виборів.

Про це він сказав в інтерв'ю "Фокусу", коментуючи останні події навколо справи про отруєння.

"Знаєте, мені боляче бачити всю цю вакханалію нових вигадок про отруєння! Сумно все, що крики про штучне введення в кров Ющенка діоксину поширюють колись найближчі друзі (свідчення Давида Жванії тимчасовій слідчій комісії Верховної Ради)", - сказав Балога.

"Взагалі, Віктор Андрійович ніколи не розбирався в людях - це одна з його проблем. Він формував своє оточення за якимись лише йому відомими критеріями. Сьогодні людці, які завдяки Ющенку вийшли в люди, стають викривачами без страху перед Богом", - додав він.

"Що стосується впливу цієї справи на вибори, то навряд чи ми дізнаємося всі факти в найближчі місяці. Занадто багато складних обставин і занадто мало часу", - зазначив Балога.

Він також не вважає, що активізація розслідування справи Гонгадзе пов'язана з президентськими виборами.

"У мене немає ні достовірної інформації, ні інтуїтивного відчуття, що президент "припас" арешт Пукача під вибори. Якщо він не зробив цього раніше, щоб підняти свій авторитет, який дещо впав, то зараз це вже не дасть серйозних переваг", - сказав Балога.

"І потім, експлуатувати смерть людини - не президентський рівень. Це не співвідноситься з особистістю Віктора Андрійовича, його релігійністю", - додав він.

Балога також спростував інформацію про зв'язок Ющенка з бізнесменом Дмитром Фірташем.

"Ні. Про президента пишуть, що він веде бізнес з усіма. У мене своє ставлення до Ющенка, але повірте: він нічого крім своєї моралі не має. Я просто дивуюся - на одного показують пальцем, а інші крадуть", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування