Пневмонія забрала 80 життів

Вівторок, 3 листопада 2009, 19:52

Міністерство охорони здоров'я підтверджує 80 випадків смерті від пневмонії.

Про це в ефірі Першого національного повідомила заступник головного санітарного лікаря Людмила Мухарська.

"За останніми даними померло від пневмонії, не від грипу та ГРВІ, а від пневмонії 80 людей", - сказала вона, повідомляють Українські новини.

Крім того, як повідомив секретар Хмельницької міськради Валерій Лєсков, в місті за останню добу зменшилася кількість звернень до лікувальних установ із симптомами ГРВІ. Смертельних випадків від грипу в місті немає.

"В обласному центрі ситуація із захворюваністю на грип та ГРВІ стабільна. Смертельних випадків немає", - зазначив він, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У свою чергу, як повідомив головний санітарний лікар Хмельницької області Микола Коломієць, за останні два дні Хмельницька обласна санітарно-епідемічна станція виписала 232 штрафи підприємцям і керівникам держустанов за недотримання масочного режиму.

"Обласна влада виставила чітку вимогу до керівників підприємств, організацій, установ і закладів, де важко уникнути великої кількості контактів людей між собою дотримуватися відповідних рекомендацій санітарно-епідеміологічної станції", - зазначив він.

Коломієць додав, що в області проводяться заходи з дезинфекції ринків, торговельних точок, вокзалів та інших громадських місць.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News