Тимошенко завжди створює проблеми - Янукович

Вівторок, 3 листопада 2009, 22:15

Влада вкрай незадовільно підготувалася до цієї зими.

Про це заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович в ефірі Київської обласної телекомпанії, повідомляє прес-служба партії.

"За нашими підрахунками, в холодних оселях мешкають близько 5 мільйонів громадян України. Враховуючи те, що оголошено карантин, і діти пішли на вимушені канікули на три тижні, вони знаходяться у холодних квартирах", - зазначив він.

"Але крім того, ще приблизно у 30-35% житлових будинків й дотепер відсутнє опалення, його немає й у близько 20% шкіл та майже 15% лікарень. Це неприпустимо", - заявив Янукович.

Він вважає, що "першочергові заходи влади, і на місцях, і уряду, повинні бути спрямовані на вирішення проблеми подачі тепла в оселі людей, в лікарні, школи".

"Карантин закінчиться лише тоді, коли ми зробимо профілактичні заходи. А один з головних заходів – подача тепла. Бо все це пов’язане між собою", - зазначив лідер регіоналів.

Крім того, він заявив, що прем’єр Юлія Тимошенко "завжди створює проблеми, а потім імітує свою бурхливу діяльність стосовно того, як ці проблеми подолати".

"Це її стиль, який вона обрала для себе в житті", - наголосив Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...