Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченко стверджує, що Деркач погрожував йому через батька

Понеділок, 9 листопада 2009, 08:16

Микола Мельниченко заявляє, що депутат Андрій Деркач накинувся на нього з погрозами через те, що його записи у "справі Гонгадзе" викривають Леоніда Деркача.

Про це екс-майор Держохорони заявив "Газеті по-київськи", коментуючи суботній інцидент у фешенебельному ресторані "Бельведер" у Києві, де Деркач ледь не побив Мельниченка.

При цьому він спростував, що прийшов у ресторан під час святкування весілля когось із дітей Деркача.

"У суботу я гуляв із друзями по парку Слави, дорогою вирішили зайти в "Бельведер". Там я зустрів знайомого, зупинився перекинутися з ним парою слів. У цей час до мене підскочив депутат Андрій Деркач: "Тебе звідси викинути чи ти сам вийдеш?", - розповів Мельниченко.

"Я йому: "Ти хто взагалі такий?". А він: "Я Андрій Деркач! Ти в мене ще кров'ю будеш харкати!", - переповів він.

"Після погроз депутат схопив мене рукою за обличчя. Ще секунда – і я б зарядив йому межі очі, добре, що підійшла моя охорона, а Деркача почала відтягати якась жінка. Руки в мене прямо чесалися йому врізати", - додав Мельниченко.

За словами майора, молодят у "Бельведері" він не бачив, і "якби там було весілля, то відвідувачів навряд чи пустили б до зали".

"Не знаю, що там за свято було, але, подумайте, на фіга мені весілля Деркача?. Агресивний депутат був вочевидь п'яний, і я вирішив просто піти. Міліцію не викликали", - сказав Мельниченко.

"Не дивно, що Деркач-молодший, побачивши мене, так скипів – ще за Кучми через мої записи його батько втратив посаду в СБУ. "Плівки" доводять причетність Деркача-старшого не лише до справи Гонгадзе, але й до масштабних розкрадань", - заявив майор.

"Зараз я – охоронювана особа, і за напад і погрози людині, яку охороняє держава, потрібно відповідати. У понеділок напишу заяву в Генпрокуратуру, щоб розібралися з цим нардепом", - повідомив Мельниченко.

З Андрієм Деркачем зв'язатися газеті не вдалося, а його помічник Олег Бояринцев сказав лише, що Мельниченко – скандальна особа і від нього можна чекати чого завгодно.

"Що стосується святкування "весілля сина" у ресторані – в Андрія Леонідовича (Деркача) немає синів, у нього лише три доньки", - сказав Бояринцев.

Адміністратор "Бельведера" же запевняє, що ніяких інцидентів з депутатами в суботу там не було. "У нас часто бувають солідні відвідувачі, ми ж не будемо запитувати в них, депутати вони чи ні. Я знаю в обличчя депутата Андрія Деркача – у суботу я його в нас не бачив. Як і майора Мельниченка. Та й весіль у нас не було", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...