Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченко влаштував скандал із Деркачем на весіллі в доньки Григоришина

Понеділок, 9 листопада 2009, 08:58

Інцидент між Миколою Мельниченком і депутатом Андрієм Деркачем відбувся все-таки під час святкування весілля родича Деркача.

Як сказав один із друзів депутата газеті "Сегодня", інцидент відбувся під час святкування весілля молодшого брата дружини Андрія Деркача Дмитра і доньки відомого російського підприємця Костянтина Григоришина Євгенії.

Саме весілля пройшло в п'ятницю, а в суботу відбувся дружній обід, перед тим, як гості роз’їхалися по домівках.

"Зал ресторану був орендований з 14.00. Запрошень, як у п'ятницю, не було. Тому коли прийшов Мельниченко, охорона запитала в нього: "Ви на весілля?" Він відповів: "На весілля". Але пішов не до всіх гостей, а в бар на другий поверх", - сказав друг Деркача.

"Там до нього підійшов Андрій Деркач і вказав на двері: ні бійки, ні лайки нецензурної не було – Андрій знав, із ким має справу. При цьому, коли Мельниченко проводжали, він кричав: "Мені наплювати, що у вас весілля!", - зазначив співрозмовник видання.

За його версією, екс-майор ліз на рожен навмисно – мовляв, йому як кандидату на виборах президента (він уже подав документи до ЦВК), потрібен був якийсь скандал.

Сам же Мельниченко запевняє, що весілля в ресторані взагалі не помітив і зайшов туди без "задньої думки" – просто кави попити.

Він сказав "Сегодня" свою версію: у суботу він вирішив зайти випити кави в ресторан із двома друзями. "Не встигли ми підійти до бару, як до мене вже біжить Андрій Деркач і кричить: "Тебе вивести чи сам підеш?" - розповідає Мельниченко.

"Я у відповідь: "Ти хто взагалі такий?" Зав'язалася словесна перепалка з погрозами на мою адресу, але до нардепа підбігла охорона і якась жінка, і відвели його. На прощання вони кричали мені, що я зіпсував їм життя. Я з приятелями пішов, щоб не нагнітати ситуацію", - говорить Мельниченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування