Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богословська розповіла про "жах", який затівали Янукович і Тимошенко

Вівторок, 1 грудня 2009, 10:24

Інна Богословська стверджує, що Віктор Янукович і Юлія Тимошенко збиралися в травні підписати текст нової Конституції та угоду про розподіл України "на 5 сімей".

Про це кандидат у президенти сказала в інтерв'ю газеті "Комерсант-Україна", пояснюючи причини свого виходу з Партії регіонів.

"Віктор Янукович запросив мене особисто увійти в першу п'ятірку виборчого списку Партії регіонів на дострокових парламентських виборах 2007 року", - нагадала Богословська.

Після тих виборів, за її словами, "Партія регіонів перебувала в нескінченних переговорах – то з Ющенком, то з Тимошенко".

"Партія так і не стала опозицією, і з цього приводу в мене з колегами були постійні конфлікти. За півтора роки, що я була з ПР у парламенті, я двічі заявляла про те, що складаю партквиток", - розповіла Богословська.

Дуже сильний конфлікт, за її словами, виник через законопроект про держзакупівлі: "Тоді я сказала Віктору Януковичу: якщо цей закон буде підтримано, я здаю партквиток і починаю публічну опозиційну боротьбу з усім цим корупційним бєспрєдєлом".

"Потім я робила все можливе, щоб не допустити змови ПР і БЮТ з розподілу країни", - сказала Богословська.

"А коли в травні я дізналася, що через тиждень Янукович і Тимошенко підпишуть текст нової, зовсім жахливої Конституції, і буде укладено велику угоду про розподіл України, умовно кажучи, на п'ять сімей, я зрозуміла, що мій єдиний вихід – зробити цю інформацію публічною", - заявила депутат.

"Одночасно з заявою для ЗМІ я відправила Януковичу особистий лист, у якому виклала свою позицію. Тоді ж я заявила, що буду боротися за посаду президента. За результатами виборів ми подивимося, чия політика була правильною", - додала вона.

На запитання, як вона збирається будувати свої відносини з Партією регіонів після виборів президента, Богословська заявила:

"Сьогодні українська влада настільки прогнила, що немає жодних шансів домовитися з БЮТ або ПР про спільну реалізацію програм. Переплетення цих політичних монстрів дуже щільне".

"Приміром, Лозінський (екс-нардеп від БЮТ Віктор Лозінський, підозрюваний в убивстві) був довіреною особою Януковича, потім став довіреною особою Тимошенко. І таких людей маса – тих, хто служив одному богу, потім іншому", - додала вона.

Богословська наголосила, що "домовлятися і знаходити рішення – різні речі", а "українська політика сьогодні перетворилася на політику підкилимних тусівок, дешеву попсу, політики як такої сьогодні взагалі немає".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування