Медведько ось-ось розкриє висновки експертів по плівках Мельниченка

Четвер, 3 грудня 2009, 12:08

Найближчим часом генпрокурор зробить повідомлення за результатами перекладу висновків фоноскопічної експертизи плівок Миколи Мельниченка на українську.

Про це сказав президент Віктор Ющенко, відповідаючи на запитання журналістів у Василькові на Київщині, інформує прес-служба президента.

"Думаю, нас чекає найближчим часом повідомлення по суті цього питання, оскільки воно знаходиться виключно у компетенції Генеральної прокуратури", - сказав Ющенко.

За його словами, процес експертизи, який проведено, є "надзвичайно конструктивний і дає слідству обставини, які наблизять його до завершення справи по суті".

Як відомо, раніше генпрокурор Олександр Медведько повідомив, що переклад результатів експертизи плівок екс-майора Держохорони Миколи Мельниченка, проведеної європейськими експертами, завершено, але в ньому є помилки, які ще виправляють.

Ці неточності, за словами генпрокурора, не спотворюють суті результатів експертизи записів на автентичність, проведеної в рамках справи Гонгадзе. Однак оголошувати результати він до завершення всієї процедури не став.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування