Тігіпко згоден бути прем'єром при будь-кому

Вівторок, 8 грудня 2009, 07:23

Кандидат у президенти Сергій Тігіпко не виключає, що зможе очолити уряд як при президенті Вікторі Януковичу, так і при президенті Юлії Тимошенко.

Про це Тігіпко заявив на прес-конференції у Житомирі у понеділок, повідомляє УНІАН.

"Позиція прем'єр-міністра є, звичайно, дуже сильною, домовлятися слід з усіма", - зазначив він.

"Не виключаю, що домовлятимуся з Юлією Тимошенко, з Віктором Януковичем, навіть з Володимиром Литвиним та з тими, хто сьогодні представлений у владі", - сказав Тігіпко.

За його словами, "політичні еліти України повинні вміти домовлятися".

При цьому Тігіпко наголосив, що жоден з представників згаданих еліт "не зможе стовідсотково постійно утримувати власні позиції".

"Хоч вбийте, а так не вийде", - додав Тігіпко.

Він впевнений, що "в Україні вже минає час монополії влади".

Кандидат у президенти також розкритикував нинішню владу за "невміння домовлятися між собою" та пояснив існування багатьох політичних та економічних проблем у країні відсутністю взаємодії різних гілок влади.

Тігіпко підкреслив, що наразі в Україні "фактично вперлися політики лобами, і неможливо вирішити жодне важливе питання - ані економічне, ані політичне, ані соціальне, ані питання зовнішньої політики, ані - оборонної доктрини".

Він пообіцяв після виборів президента "бути компромісним заради спільного позитивного для всіх результату".

Водночас, Тігіпко зазначив, що на його рішення впливатимуть, передусім, програма реформ наступного уряду та прозорість угод, які будуть підписуватися політиками.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування