Подкопаєва пояснила, чому пішла до Тимошенко

Вівторок, 8 грудня 2009, 12:45

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва  підтвердила, що стала довіреною особою кандидата в президенти Юлії Тимошенко.

Про це йдеться в заяві прес-служби Подкопаєвої, яку цитує "Фокус".

За словами спортсменки, таке рішення "не було спонтанним".

"Я подала заяву про вихід з Партії регіонів 26 жовтня. Для мене, це усвідомлений крок: я сподіваюся, що в команді прем'єр-міністра зможу більше зробити для успішного майбутнього України", - заявила вона.

"Для мене величезна честь представляти інтереси Юлії Тимошенко саме в Донецьку. Я буду продовжувати роботу в Донецькій облраді і докладу всіх зусиль, щоб у нашому краї були поламані політичні стереотипи, що заважають змінам - як у Донбасі, так і у всій Україні", - додала вона.

Нагадаємо, 2 грудня Подкопаєва, яка є депутатом Донецької облради від Партії регіонів, була зареєстрована довіреною особою кандидата в президенти Юлії Тимошенко у Донецькій області (територіально-виборчий округ №43).

Раніше багато зірок, що агітували за Віктора Януковича на виборах 2004 року, погодилися брати участь у концертному турі "З Україною в серці" на підтримку Тимошенко.

Ряд співачок, таких як Наталія Могилевська й Ані Лорак, що раніше працювали з Януковичем, стали довіреними особами Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News