Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ЗМІНИТЬ КОСУ

Вівторок, 8 грудня 2009, 14:24
 

Прем'єр Юлія Тимошенко планує змінити образ.

Про це розповіла її особистий перукар Олена Сєдих газеті "Факти й коментарі", повідомляється на сайті Тимошенко.

"Юлія Тимошенко - відомий всьому світу політик, і ніякий радикалізм у зміні образу неприпустимий. Тим більше коса - це дуже сильний і харизматичний атрибут", - зауважила перукар.

"Втім, навіть те, що здається найкращим, звичайно ж, іноді доводиться міняти. Скажу вам по секрету, що ми вже почали обговорювати можливі зміни і працювати над новим образом", - додала вона.

Перукар підкреслила, що перехід до нового образу буде дуже плавним: "Без коротких стрижок і темного волосся. Це буде, я б сказала, еволюція, а не революція образу".

За словами Сєдих, вона зустрічається з Тимошенко не частіше одного разу на місяць, щоб підкоригувати зачіску.

"Все інше вона робить сама. Іноді навіть може перестаратися. Буває, наприклад, приїхавши, я застаю її то з пензликом, то з ножицями", - розповіла перукар.

За її словами, останнім часом вона частіше зустрічається з Тимошенко не в її будинку, а в кабінеті прем'єра.

"Я називаю це "нічними чергуваннями". Тому що, як правило, працюю з нею не раніше першої години ночі. Вона буквально з ніг валиться на цій своїй роботі", - розповіла перукар.

Сєдих додала, що іноді, поки вона займається зачіскою прем'єра, Тимошенко засинає: "Трапляється, що поки я працюю, Юлія Володимирівна просто засинає в кріслі".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування