ЛУЦЕНКО ПОСТАВИВ КРАПКУ У ВІДНОСИНАХ З ЮЩЕНКОМ

Середа, 9 грудня 2009, 13:33
 Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не збирається більше відвідувати наради в секретаріаті президента.

Про це він заявив на прес-конференції в середу, пояснюючи те, що він залишив нараду раніше у цей день.

Він висловив обурення звинуваченнями президента на адресу свого відомства.

"Я готовий сприймати критику на свою адресу, але паплюжити міліцію не дозволю нікому", - наголосив Луценко.

Крім того він наголосив, що у відставку не збирається.

"Я буду робити свою справу до кінця, скільки мені відведено. Але ходити в секретаріат президента я більше не збираюся", - заявив Луценко.

"Сьогодні я прийшов на нараду, щоб розповісти про успіхи і проблеми МВС. А Віктор Андрійович, запізнившись на 45 хвилин, почав розказувати про те, що "нещасні генерали начепили лампаси". Тому я залишив це політичне ігрище, яке проводилося, щоб засвідчити, як Віктор Андрійович бореться з корупцією", - зазначив він.

"Щодо відставки - не я захищав свого тестя (Луценко мав на увазі свата Ющенка), якого спіймали на гарячому під час отримання хабара. Не я брав на роботу сотні чиновників, які розкрадають державний бюджет", - зазначив він і додав, що за цей рік міліція виявила понад 2 млрд. гривень розкрадання держбюджету.

"Не я спокійно спостерігав за розкраданням сотень мільярдів, які виділив Нацбанк комерційним банкам, і які пропали невідомо де. Не я нагороджував Ківалова-підрахуя та інших державними нагородами", - зазначив він.

"Після цього я вважаю, що говорити про голову держави, який виконує посадові обов'язки незалежно від власних симпатій та антипатій, не доводиться. Відтак я щасливий лише з одного, що до виборів залишилося небагато", - зазначив Луценко.

"Сьогоднішня нарада була останньою краплею. Я думаю, що це крапка у відносинах (з Ющенком)", - резюмував Луценко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News