Луценко: Омельченка покарають за ДТП, але ще невідомо, як

Середа, 9 грудня 2009, 15:15

Голова МВС Юрій Луценко запевняє, що його однопартієць Олександр Омельченко отримає покарання відповідно до своєї ролі у ДТП, в якому загинув пішохід.

Про це Луценко заявив на прес-конференції в середу, відповідаючи на запитання журналістів.

За його словами, заява про те, що пішохід міг померти від удару іншого автомобіля розглядається лише як одна з версій інциденту.

"У будь-якому ДТП розглядається декілька версій. Тому перша - Омельченко скоїв наїзд, друга - він скоїв наїзд, але смерть наступила в результаті іншого удару, і третя - відносно того, чи був скоєний наїзд на пішохідному переході", - сказав міністр.

Він також прокоментував заяву про те, що результати експертизи щодо даної дорожньо-транспортної пригоди будуть готові не раніше березня наступного року.

"Візьміть будь-яку з тисяч справ - і ви побачите, що експертиза швидше, ніж за 2-3 місяці, не проводиться", - сказав Луценко.

"Я ніколи не казав, що Омельченко не винен. Я просто казав, що йде слідство, яке встановить наскільки він винен", - зазначив він.

"Те, що він скоїв наїзд, - є очевидним. І те, що він понесе за це покарання, - є абсолютно беззаперечним. Але яке це буде покарання - залежить від висновків експертизи" , - наголосив Луценко.

Як відомо, 25 листопада у Києві автомобіль Омельченка на смерть збив людину, за кермом був сам депутат, колишній мер столиці.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News