Ратушняк "напророчив" продаж голосів на виборах

Понеділок, 4 січня 2010, 14:55

Кандидат у президенти, мер Ужгорода Сергій Ратушняк стверджує, що рейтинги кандидатів залежать від їхнього фінансування.

"Хід президентської кампанії в Україні цинічний і безсовісний. Рейтинги популярності кандидатів прямо пропорційні кількості грошей, вкладених у їхні передвиборні кампанії", - заявив Ратушняк, повідомляє його прес-служба.

"За ці кошти вони купують телевізійні ефіри, рекламні площі в газетах, тисячі бігбордів по всій країні. В інших кандидатів, які не володіють такими фінансовими активами, подібних можливостей немає", - поскаржився він.

Ратушняк упевнений, що "люди, які витратили на передвиборну кампанію сотні мільйонів доларів, якщо доберуться до корита", будуть "розкрадати державний бюджет, щоб у десятикратному розмірі відбити витрачені вкладення".

"При цьому в день голосування на дільницях будуть вишиковуватися черги людей, готових продати свій голос цим шахраям за 100 гривень. Такі виборці не готові до змін і їх, напевно, влаштовує те, як вони сьогодні живуть", - заявив кандидат у президенти.

"Україна змінитися, коли нам набридне наше рабське становище, і ми більше не захочемо продавати свій голос за 100 гривень. Тоді ми й зможемо вирвати цю країну з горла олігархів", - підкреслив Ратушняк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News