ЯНУКОВИЧ ЗБИРАЄ ПІСЛЯ ВИБОРІВ ЛЮДЕЙ. На Майдан його не пустили

Вівторок, 5 січня 2010, 18:18

Партія регіонів подала заявки на проведення масових акцій у Києві після виборів президента 17 січня.

Цю інформацію підтвердив "Українській правді" співрозмовник в київській організації партії, яка й подавала заявку.

За його словами, акції заплановані на кілька днів після 17 січня на кількох площах столиці, "але Майданного настрою у нас немає".

Співрозмовник також повідомив, що у проведенні мітингу на Майдані Незалежності київська влада Партії регіонів відмовила.

Раніше цю інформацію поширив політичний аналітик PR-групи "Polittech", лояльної до БЮТ.

За його словами, проводити свої акції ПР планує на: вул. Михайла Грушевського: буд. №12/2 (біля будинку Кабінету міністрів); вул. Михайла Грушевського, 5 (біля будівлі Верховної Ради); вул. Банкова, 11 (біля будівлі секретаріату президента); пл. Лесі Українки, 1 (біля будинку Центральної виборчої комісії); вул. Московська, 8 (біля будівель Вищого апеляційного адміністративного суду та Київського апеляційного адміністративного суду); Європейська площа; Софіївська площа; Михайлівська площа; Майдан Незалежності.

Як повідомив УНІАН заступник міністра внутрішніх справ Олександр Савченко, "дійсно, є заявка до КМДА від Київської міської організації Партії регіонів про проведення з 17 січня по 20 лютого "заходів по роз'ясненню необхідності дотримання конституційних прав громадян під час проведення виборів президента".

Він додав, що в цій заявці організатори акції вказали місця її проведення - біля ВР, уряду, Секретаріату Президента, Генпрокуратури тощо.

Водночас Савченко зазначив, що в цій заявці організатор не вказують кількість учасників.

"Будуть інші заявки, від інших політичних сил на проведення в цей же час своїх акції в тих самих місцях - тоді будемо вирішувати з КМДА, як їх "розвести", щоб не допустити порушень громадського порядку", - сказав заступник міністра внутрішніх справ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News