Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович підказав Тимошенко спосіб отримання задоволення

Понеділок, 1 лютого 2010, 21:16
 

Віктор Янукович переконаний, що команда Юлії Тимошенко використовувала проти нього "брудні технології", які відволікали увагу суспільства від реальних проблем.

Про це він сказав в ефірі ICTV, відповідаючи на прохання журналіста Дмитра Джангірова відреагувати на поширення агіток з негативною інформацією щодо нього.

"Я спочатку на них якось реагував. Боляче було читати. Я розумів, що це технологія, яку застосовує мій опонент Юлія Тимошенко. Це технологія, яка, на їхню думку, закриває головні проблеми, які є в країні, яка відволікає суспільство від реалій, що сталося в країні і як можна виправляти", - сказав Янукович.

"Я думаю, що це велика помилка Юлії Тимошенко. Не це треба людям", - додав він.

Янукович ще раз повторив, що йому "боляче і образливо", і він не дочекається, коли закінчиться ця виборча кампанія.

"Але я прекрасно розумію, що цей бруд піде і ми про нього забудемо, як це було у 2004 році. Той самий бруд, потім 5 років тиші, нові вибори - знову з'явився бруд. Якщо політики на бруді хочуть жити і від цього отримувати задоволення і переконувати людей, що це дуже приємно, це недобре", - сказав він.

"Вони помиляються, людям потрібна ефективна влада, яка б не брехала, щоб влада показувала вищий пілотаж. Коли є вищий пілотаж, тоді є у народу драйв, тоді є мотивація, тоді цікаво жити. Ось чого хочуть від влади люди", - додав Янукович.

Він також порівняв "брудні технології" з розважальним шоу, яке для певних політиків стало "смислом життя".

"Вони без цього не можуть. Для них треба створити спеціальні шоу, програми, щоб вони знімали з себе гострі відчуття. Щоб збиралися така публіка, яка це любить. І щоб вони... як правильно сказати... знайшли спосіб отримувати задоволення", - сказав Янукович.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування