Клюєв: Коаліція з НУ-НС цілком реальна

П'ятниця, 5 лютого 2010, 09:22
 

Заступник голови Партії регіонів Андрій Клюєв заявляє, що Юлії Тимошенко не вдасться зірвати вибори.

Про це він сказав в інтерв'ю "Фокусу", відповідаючи на запитання про можливість блокування оголошення результатів виборів через судову систему.

"Те, про що ви говорите, це вже не вибори, це захоплення влади. У 2004 році команда Ющенка теж готувалася не до виборів, а до революції. Ми не дозволимо зірвати вибори", - сказав Клюєв.

Відповідаючи на запитання про можливість створення нової коаліції в парламенті, він заявив, що залучити до її роботи представників фракції НУ-НС "цілком реально", додавши, що "доведеться вести переговори і враховувати амбіції майбутніх партнерів".

Водночас, за його словами, "хотілося б, щоб прем'єр-міністр був представником Партії регіонів".

"У нас вистачає грамотних фахівців, які будуть ефективними на багатьох постах", - сказав Клюєв.

Дострокові парламентські вибори заступник голови Партії регіонів вважає крайнім варіантом, тому що "сьогодні найважливіше - відновити упевнене зростання економіки".

"Нам би п'ять років без будь-яких виборів попрацювати, підняти виробництво, забезпечити нормальні заробітні плати, пожвавити внутрішній ринок", - сказав Клюєв.

Він також висловив сумнів у можливості створення нової коаліції за участю його політичної сили і Блоку Юлії Тимошенко відразу після виборів.

"У БЮТ є достатня кількість здорових людей, з якими можна вести переговори. Я завжди говорив, що треба співпрацювати з усіма політичними силами задля вирішення завдань, що стоять перед Україною. Але після того, що ми і вони під час цієї виборчої кампанії одне про одного наговорили, складно буде ось так одразу цивілізовано сісти за стіл переговорів", - сказав Клюєв.

Відповідаючи на питання про можливе майбутнє Віктора Ющенка, Клюєв висловив упевненість, що "Віктор Янукович у разі перемоги на виборах не буде займатися політичними репресіями, а навпаки, намагатиметься об'єднати політиків для розвитку держави".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...