Отці церкви кажуть, що до Тимошенко неправедне не ліпиться

П'ятниця, 5 лютого 2010, 18:16
Предстоятелі християнських церков України взяли участь у молитві за Україну на Софійському майдані у Києві за участі кандидата у президенти Юлії Тимошенко.

Патріарх Київський і всієї України Філарет, зокрема, сказав: "Ми не можемо не згадати зараз ту подію, яка відбувалася у раю. Там теж був вибір між добром і злом, між Богом і дияволом, але наші праотці, від яких пішов весь людський рід, обрали зло, а не обрали добро".

"Тому і ми, живучі в вільній державі, повинні дякувати Богу за те, що дав нам свободу, але свобода - це не свавілля. Свобода - це вибір добра, а вибір зла - це неволя. Від нас залежить, що ми оберемо - добро, чи зло, свободу, чи неволю", - наголосив Фларет.

У свою чергу, предстоятель Української автокефальної православної церкви Мефодій, зокрема, заявив: "Говорять, що в політиці немає жінки. У монастирі жінка була і залишається жінкою, і в армії, і навіть у в'язниці, лікар, інженер, якщо вона жінко, то є жінка".

"А вони прикриваючись своїми словами, поливають незаслужено брудом ту, якій довіряють мільйони українців", - наголосив він.

"Коли находять коштовний камінь, то він тьмяний. Але коли його візьмеш в руки, то все з нього спадає і він блищить. Так і до вас, Юлія Володимирівна, нічого неправедного ніколи не зможе приліпитися", - сказав Мефодій.

"Кожен з нас нехай помолиться за того, в чиїх руках утримуються волі кожної людини і кожної держави, і попросить, щоб Господь кріпив Юлію Володимирівну, щоб все те, що вона робить, давало рясний плід добра для всіх нас", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...