Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів радить Тимошенко "розслабитися і отримати задоволення"

П'ятниця, 5 лютого 2010, 19:02

Партія регіонів обвинувачує БЮТ у зриві виборів у Луганській області.

Про це йдеться в заяві партії.

За їхніми словами, начальник управління МВС у Луганській області Гуславський продовжує віддавати своїм підлеглим незаконні розпорядження.

"За вказівкою Наталі Королевської Гуславським був розроблений план по організації зриву II туру голосування в Луганській області. За його указівкою всі начальники міських і районних відділів МВС, повинні підібрати від 10 до 100 осіб з числа негласного апарату (агентура, довірені особи, позаштатні співробітники), які у день голосування повинні "заявляти" про начебто випадки покупки їхніх голосів", - заявляють у Партії регіонів.

"За задумом Королевської, число таких "заяв" має досягти 3 000, що дасть їй можливість оскаржити результати в судах", - йдеться в заяві.

Регіонали відзначають, що дана інформація була оголошена ще 1 лютого народним депутатом Олександром Єфремовим і досі не була спростована ні Гуславським, ні Королевською.

"Останнім часом уся робота виборчого штабу Тимошенко в Луганській області спрямована винятково на дискредитацію роботи виборчих комісій і зрив виборчого процесу", - заявляють регіонали.

"Під різними приводами на сьогоднішній день понад 2 000 членів дільничних виборчих комісій від кандидата в президенти Тимошенко написали заяви про вихід зі складу комісій і їхню заміну", - йдеться в заяві.

Крім того,  вони обвинувачують прихильників Тимошенко в обдзвоні виборців у рамках якого людей лякають "новим смертельним штамом грипу".

Також регіонали підозрюють, що БЮТ може впровадити такі технології як

- "запізнення" членів комісії в день голосування.

- масове непідписання бюлетенів для голосування при їхній видачі виборцям членами виборчих комісій від БЮТ для того, щоб якнайбільше бюлетенів були визнані недійсними і т.д.

"Даремні потуги, добродії! Ми хочемо дати тимошенківським клевретам останню пораду. Власне, про це вже давно сказав український народ: "Не витрачайте, куме, сили - спускайтеся на дно!" Розслабтеся й одержуйте задоволення!", - заявили регіонали.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування