Тимошенко: "Не треба, щоб таке представляло країну"

Субота, 6 лютого 2010, 01:02
Кандидат у президенти Юлія Тимошенко заявила, що нікому не "передовірить можливість мати владу".

Про це вона заявила в ефірі програми "Кращий кандидат", яка транслювалася на трьох телеканалах - ICTV, Першому національному і 5 каналі.

"Я більше нікому не передовірю ні можливість мати владу, як я це зробила у 2005 році. Я нікому не передовірю більше формування урядів, тому що не треба більше коаліційний принцип", - наголосила кандидат у президенти.

"Моє завдання, щоб олігархи в країні стали простими пересічними бізнесменами. Як мінімум мільйонерами, а не мільярдерами. Щоб вони платили податки, щоб вони ЗМІ віддали журналістам в руки, зробили суспільне телебачення і радіомовлення", - сказала Тимошенко.

"Я хочу зараз перед всіма вами, як одна з людей, які стояли на майданах, як одна з тих, хто брав на себе відповідальність, вибачитися за те, що, можливо, я не все дотягнула до того рівня, який би хотіли бачити ті люди, які вірили у перетворення у 2005 році", - заявила вона.

Крім того, Тимошенко підкреслила: "Давайте не зробимо так, щоб країну представляло оце. Не треба, щоб таке представляло країну".

"Навіть, якщо 100-150 гривень дають за голос. 100-150 гривень можуть закінчитися за місяць. Вони не вічні. А потім як світу дивитися в очі? І хто світу буде в очі дивитися? І хто нас буде приймати, і кому тут будуть руку подавати?", - сказала кандидат у президенти.

"І з ким тут будуть радитися, як міняти світові процеси? З ким в Україні будуть радитися, які нові світові порядки започатковувати, щоб кризи в світі не було?", - запитала вона.

Крім того, Тимошенко заявила: "Треба щоб лідери держави вміли писати, як мінімум. Добре там з інтелектом трошки, але писати хай вчаться".

Як відомо, у другому турі президентських виборів, який відбудеться 7 лютого, візьмуть участь Тимошенко і лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування