Губернатор просить Ющенка переписати указ про звільнення

Вівторок, 9 лютого 2010, 15:10
 

Віктор Бондар просить президента Віктора Ющенка звільнити його з посади губернатора Дніпропетровської області за власним бажанням.

Про це Бондар заявив на брифінгу у Дніпропетровську, повідомляє УНІАН.

За його словами, мотиви відставки політичні, моральні та етичні.

Водночас Бондар висловив сподівання, що президент змінить попередній указ про його звільнення з формулюванням "за недовіру" і замінить на указ з причини "за власним бажанням".

"Якщо такого не відбудеться, я, як і раніше заявляв, відстоюватиму своє право через суд. Але мені б не хотілося судитися з президентом", - зазначив Бондар.

За його словами, на Дніпропетровщині було зроблено все, щоб вибори президента пройшли належним чином, без грубих порушень.

"Партія регіонів активно підвозила виборців на дільниці автотранспортом, це її право", - наголосив Бондар. Проте, за його словами, в результаті вибори Дніпропетровщина програла, бо могла б мати "свого президента та прем'єра".

Бондар заявив, що йому не соромно за свою діяльність на посаді голови Дніпропетровської облдержадміністрації впродовж останніх 2,5 років.

"У регіоні забезпечені надходження до бюджетів, виплачується зарплата. Впродовж мого керівництва областю відремонтовано 20 лікарень. У школах області замінено понад 50 тис. вікон, зроблено чимало корисного для людей", - наголосив Бондар.

Він також зазначив, що йде у відпустку, через тиждень очікує народження четвертої дитини.

"Я залишаю за собою право залишатися в опозиції, але поки не знаю, кого буду підтримувати", - наголосив Бондар.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування