Аваков сам пішов у відставку, щоб Ющенко не мучився

Вівторок, 9 лютого 2010, 15:35

Голова Харківської обласної державної адміністрації Арсен Аваков сам подав у відставку.

Про це повідомляє сайт облдержадміністрації

Як відомо, у вівторок секретаріат президента змінив формулювання його відставки, зазначивши, що Авакова звільнили після висловлення недовіри облрадою.

"Протягом останніх декількох днів секретаріат президента України "дублює" укази про відставку голови Харківської обласної державної адміністрації Арсена Авакова, за той же час змінюються й тексти самих указів президента", - заявили в облдержадміністрації.

"Втім спецпоштою оригінали жодного з "наявних" указів й досі не надійшли до Харківської облдержадміністрації. Крім того, як вже неодноразово повідомлялось, Секретаріат президента України не бере до уваги наявність рішень суду, які призупинили рішення сесії обласної ради, на підставі якого президент ніби-то й приймав своє рішення", - зазначили у Авакова.

У зв'язку з цим, голова Харківської обласної державної адміністрації Арсен Аваков, "як державний службовець найвищого І рангу скористався своїм правом та на підставі частини третьої статті 31 Закону України "Про державну службу" подав у відставку".

Зазначена норма закону передбачає, що державний службовець І рангу може піти у відставку через принципову незгоду з рішенням державного органу чи посадової особи, а також етичні перешкоди для перебування на державній службі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...