Тимошенко оголосила себе лідером демократичних сил

Вівторок, 2 березня 2010, 13:23

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що своїм завданням бачить згуртування демократичний сил України.

Про це вона заявила у вівторок на брифінгу.

"Я ставлю перед собою завдання гуртувати справжні демократичні національно-патріотичні сили України, бо Україні захист буде потрібне як ніколи", - наголосила вона.

"Саме таке згуртування навколо головних цінностей – зміцнення незалежності і в цих умовах захист незалежності, зміцнення нашого європейського курсу, боротьба з справжньою корупцією, яка ще не встигла вони зайти в кабінети, а вже опанувала нашу державу", - сказала вона.

"Я думаю, що все це буде достойним для об'єднання, тільки цінності можуть єднати, а не посади і гроші, як це відбувається сьогодні", - наголосила вона.

Тимошенко також назвала оголошення розпаду коаліції та майбутню коаліцію сфальшованими.

"Є сфальшовані вибори президента, сфальшований розпуск коаліції, думаю найближчими днями ми побачимо сфальшовано створену коаліцію. Всупереч  Конституції і законом України. Все буде несправжнім. Так само несправжнім і сфальшованим виглядав вчора  заучений наізусть шлях до ЄС. Я думаю, фальші ми ще побачимо багато", - припустила глава уряду.

"В цій фальші я хочу, щоб щось залишалося справжнім...Справжньою залишиться об’єднана демократична команда і справжнім залишиться моє лідерство в цій демократичній команді", - додала Тимошенко.

"Мої цінності не міняються. Я ніколи не дам змішати чорне і біле і отримати сіре, абсолютно безликий колір", - наголосила прем’єр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News