Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кому дістануться портфелі у новому уряді?

П'ятниця, 5 березня 2010, 14:27

Посада прем'єра у новому уряду може дістатися "регіоналу" Миколі Азарову.

Таке припущення висловлює газета "Сегодня". За її даними Партія регіонів, Компартія та Блок Литвина формують свої пропозиції щодо нового складу уряду, але вони поки не узгоджувалися.

Разом з тим видання відзначає, що "вже є позиції, за якими ймовірність суперечок мінімальна".

За версією газети, віце-прем'єром у новому уряді може стати Борис Колесніков, віце-прем'єром з паливно-енергетичного комплексу – Юрій Бойко.

Міністром внутрішніх справ можуть стати комуніст Валерій Бевз або "регіонал" Микола Джига, міністром закордонних справ – Костянтин Грищенко з Партії регіонів.

Віце-прем'єром з економічних питань може стати Микола Деркач з Блоку Литвина, віце-прем'єром з гуманітарних питань – Ігор Алексєєв з Компартії.

Міністерство оборони можуть очолити "регіонал" Олександр Кузьмук або Микола Литвин, міністерство надзвичайних ситуацій – представник "Єдиного центру" або Валерій Бевз від КПУ.

Міністром охорони здоров'я може стати комуніст Юрій Гайдаєв, міністром освіти - Катерина Самойлик із КПУ або Олена Бондаренко з Партії регіонів.

Міністром праці та соцполітики може стати Петро Цибенко з КПУ, міністром молоді та спорту – комуніст Олександр Голуб або "регіонал" Віктор Корж, міністром екології – Микола Шершун з Блока Литвина, міністром агрополітики – його соратниця Катерина Ващук.

Разом з тим, видання не дає прогнозу, хто може очолити Міністерства економіки, фінансів та транспорту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування