Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під час бійки на виставці затримали БЮТівського помічника

Четвер, 8 квітня 2010, 17:51
Під час бійки на виставці "Волинська різанина - польські та єврейські жертви ОУН-УПА" затримали помічника депутата від БЮТ.

У заяві, яку поширила прес-служба блоку, наголошується, що ця виставка є провокацією Партії регіонів.

"Виставка є свідомою провокацією, прямим і відвертими намаганням її авторів та ідеологів спотворено та упереджено подати трагічні сторінки української історії й дезінформувати громадськість", - зазначили у БЮТ.

"Абсолютно закономірно, що таке паплюження національної гідності викликало обурення присутніх журналістів, єдина провина яких полягає у тому, що вони почали задавати "незручні" питання", - наголошується у заяві.

"У результаті невідомі особи, які називали себе "Беркутом", але не пред'явили жодного посвідчення, затримали журналістів, у тому числі й помічника депутата від БЮТ", - зазначила прес-служба.

БЮТ вимагає від адміністрації президента та Партії регіонів "негайно припинити знущатися та ганьбити українську історію, не спекулювати на подіях, які забрали життя сотень тисяч людей".

"Ми вимагаємо зупинити шабаш антинародних, антидержавницьких сил, притягнути до відповідальності організаторів так званої "виставки" й представників силових структур, що брали участь у незаконних діях", - наголосила прес-служба.

У заяві підкреслюється, що Українській дім, де проходить виставка "належить адміністрації президента".

БЮТ вимагає "припинити політичні переслідування і відпустити затриманих".

Сама Юлія Тимошенко підкреслила: "Я вимагаю негайного звільнення журналістів та помічників депутатів".

 
 
 
Усі фото УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...