Люди Губського таки "зіспівалися" з Януковичем?

П'ятниця, 9 квітня 2010, 16:31


15 депутатів від фракції Блоку Юлії Тимошенко створили депутатську групу "Київщина" у Київській обласній раді.

Про це сказав перший заступник голови облради, депутат від фракції Соцпартії Олександр Качний після сесії облради у п'ятницю, повідомляє "Обком" із посиланням на "Українські новини".

"У групу "Київщина" офіційно увійшли 15 депутатів від фракції БЮТ", - сказав Качний.

Він не уточнив, чи вийшли зазначені депутати з фракції БЮТ, чи створили власну групу усередині фракції.

При цьому Качний зазначив, що під час сесії в залі був присутній 71 депутат, що свідчить, на його думку, про створення нової більшості в раді, яка співпрацюватиме з новим керівництвом Київської обласної держадміністрації.

У цю більшість увійшли, за його словами, 11 депутатів від фракції Партії регіонів, 7 - від Блоку Литвина, 14 - від Блоку "Наша Україна", 14 - від Соціалістичної партії, 6 - від Блоку Костенка й Плюща і 15 депутатів групи "Київщина".

"Сьогодні була окреслена у залі більшість. Є звернення голів фракцій, щоб увійти в цю конструктивну більшість, яка працюватиме на благо мешканців Київщини", - заявив Качний.

Також він повідомив, що в облраді триває збір підписів депутатів за відставку голови облради Володимира Майбоженка (БЮТ).

На даний момент, за словами Качного, таких підписів зібрано близько 50, а необхідно більше 2/3 від складу ради, тобто мінімум 81.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування