Герман каже, що Портнов поклав мозок у банк Януковича

П'ятниця, 9 квітня 2010, 20:59

Віктор Янукович створює "президентський банк мізків".

Про це заявила заступник глави адміністрації президента Ганна Герман в інтерв'ю журналу "Профіль", коментуючи призначення Андрія Портнова заступником керівника президентської адміністрації.

"Що стосується Портнова, це теж дуже цікаве призначення. Це, по суті, те, що називається збиранням мізків. Те, що Янукович робить зараз як президент, він, образно кажучи, створює президентський банк мізків", - сказала вона.

"І Андрій Портнов тут хороше придбання. Так, є такі судження: "не наш, мовляв, треба було нашого призначити, з нашої партії"... Але в Україні "не наших" немає. Всі громадяни країни - наші", - зазначила Герман.

Відповідаючи на питання щодо логіки кадрових призначень Януковича, вона сказала: "Знаєте, я звикла довіряти Віктору Януковичу. Так, як довіряють батькові - без тіні сумніву. Знаю, що він підняв для себе дуже високу життєву планку".

"Я все думала, чому президент зволікає з Тернопільською областю, адже стільки цікавих кандидатів... Але коли я дізналася, кого він призначив на пост Тернопільського губернатора, зрозуміла: так, він попав у ціль", - заявила Герман.

"Це найбільш правильне призначення. Я маю на увазі Ярослава Сухого. Я впевнена, рішення і по Львівській області буде таке ж цікаве", - зазначила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування