Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справу проти "бездипломника" закрили

Субота, 1 травня 2010, 10:04
Печерський районний суд Києва скасував постанови про порушення кримінальних справ відносно екс-заступника глави служби безпеки Андрія Кислинського.

Про це йдеться у повідомленні Головного слідчого управління міністерства внутрішніх справ, яке є у розпорядженні "Української правди".

У документі зазначається, що досудове слідство у справі, порушеній відносно Кислинського за фактом підроблення та використання диплому про вищу освіту, завершено і "матеріали надано для ознайомлення обвинуваченому Кислинському та його захиснику".

"12 квітня Печерський районний суд Києва, зокрема, суддя Вовк С.В., розглянувши скарги обвинуваченого Кислинського та його захисника, скасував постанови про порушення кримінальних справ відносно Кислинського", - йдеться у повідомленні.

"У теперішній час вищевказану постанову Печерського районного суд Києва оскаржено до Апеляційного суду Києва", - наголошується у документі.

Як відомо, Кислинський був звільнений з посади заступника голови СБУ після скандалу через відсутність у нього диплому про вищу освіту, хоч він це й спростовував.

До служби в СБУ Кислинський працював заступником голови секретаріату президента. Він вступив на держслужбу у 2005 році, тоді й мали перевірятися його документи.

Службова перевірка Головної держслужби встановила, що Кислинський не навчався в університеті Тараса Шевченка і диплом йому не видавався.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...