Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мітинг у Сімферополі: червоні прапори і гасла "Росія"

Субота, 1 травня 2010, 15:51

 Першотравнева демонстрація в центрі Сімферополя зібрала до тридцяти тисяч осіб - учасників і глядачів.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на дані начальника міліції громадської безпеки Криму Миколи Федоряна.

Жителі Криму прийшли на демонстрацію з квітами і повітряними кулями.

Ходу центральним проспектом міста відкрили активісти Компартії. Вони несли прапори радянських республік, партійні прапори і транспаранти "Захистимо своє право на російську мову!", "Вимагаємо позбавити Бандеру і Шухевича звання героїв України!", "Неофашизм не пройде!".

Прихильники Партії регіонів брали участь у демонстрації під прапорами своєї політсили. Колона "регіоналів" була найчисленнішою.

Представники партії "Союз" пройшли центром Сімферополя з прапорами і транспарантами "Ні підвищенню тарифів ЖКГ", "Відкрити пляжі - врятувати курорт", прихильники громадсько-політичного руху "Російську єдність" несли прапори організації і скандували "Росія!".

У першотравневій демонстрації також взяли участь активісти партії "Союз лівих сил", "Блоку Куніцина", Народної партії, ряду інших громадських і політичних організацій, ветерани, "афганці", студенти, вихованці спортивних шкіл.

Завершили ходу молоді люди з плакатами з абсурдними гаслами, серед яких були: "На жаль, ця фраза не пройшла цензуру", "Абир абирвалг", "Активуй вугілля", "Зате у мене красиві очі", "Забери у мене плакат".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...