БЕРКУТ ЗНОВУ ЗАБЛОКУВАВ ОПОЗИЦІЮ

П'ятниця, 4 червня 2010, 12:08
 

Близько 200 співробітників Беркуту та Титану заблокували не чисельний мітинг опозиції біля стадіону Динамо.

Як повідомляє кореспондент "Української правди", протестувальники прямували вулицею Грушевського у напрямку Українського дому, де має розпочатися прес-конференція президента Януковича.

У той час, коли колона в складі близько 20 протестувальників підійшла до стадіону Динамо, їх оточили близько 200 співробітників "Беркуту" та "Титану".

Оскільки група протестувальників не змогла пройти далі, вони провели акцію прямо біля стадіону Динамо, скандуючи "ганьба!" та "брехня!".

Співробітники міліції ніяк не пояснили те, що вони заблокували не чистельну колону протестувальників.

Водночас під Українським домом, зібралися близько 1000 прихильників Януковича, якім ніхто не перешкоджав.

Водночас міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов сказав, що прихильників опозиції було заблоковано з метою забезпечення громадського порядку.

"Всі заходи, які тут проводяться, зроблені з однією метою - охороною громадського порядку. Ми хочемо мати порядок, чи безпорядок?" - запитав Могильов.

Водночас він не пояснив, чому тоді набагато чисельніший пікет прихильників Партії регіонів підпустили до Українського дому.

"Ще раз повторюю - все зроблено з метою громадського порядку", - зазначив він.

Як відомо, аналогічну тактику взяття в кільце було застосовано в четвер, коли партія "За Україну" намагалася провести акцію під палацом "Україна".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування