Студента вирішили вигнати з вишу за відбитий ніс Леніна

П'ятниця, 4 червня 2010, 20:13
Студента НТУУ "КПІ" Івана Срібного, який проходить по справі за пошкодження пам'ятника Леніну, вирішили виключити з вишу.

За інформацією прес-служби ВО "Свободи, 12 травня у "КПІ" надійшов лист із прокуратури, в якому повідомлялося про те, що студент 5 курсу хіміко-технологічного факультету Срібний "нібито скоїв злочин - брав участь у пошкодженні пам'ятника Леніну 30 червня 2009 року".

"Комісія ректорату майже одноголосно проголосувала за його виключення з формулюванням: "за дії, які не відповідають високому званню студента", - йдеться у повідомленні.

"Викладачі-сталіністи з КПІ вирішили, що у разі,  якщо хлопця суд визнає невинним, то його все-одно виженуть з вишу, і через рік той муситиме поновлюватися", - наголосили у "Свободі".

"Офіційне виключення відбудеться у понеділок, коли рішення комісії підпише ректор. Чи приміряє Михайло Згуровський на себе рукавиці Єжова чи пенсне Берії? Бо може дійти до того, що з українських навчальних закладів виключатимуть за українську мову", - попереджає прес-служба.

У повідомленні нагадується, що суд тільки прийняв до розгляду справу щодо пошкодження пам'ятника Леніну. 17 червня на 15:00 призначене перше судове засідання.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News